Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala

Schimb De Produse

Schimb de produse
 
 
 Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea/schimbarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.
 
 
Pentru a se returna un produs in vederea schimbului, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda. Telefon: 021.352.48.02 sau 0763.944.755, adresa de e-mail contact@rohboutique.ro.
 
 
Coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii din Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov.
 
  
Pentru produsele expediate prin Fan Courier, returul si schimbul vor fi facute tot prin Fan Courier. RohBoutique va transmite curierului solicitarea de ridicare colet.
 
   
Daca clientul apeleaza la o alta firma de curierat in afara de Fan Courier, acesta va suporta in mod direct taxele de transport in momentul predarii coletului.
 
Produsele din categoria " Body" nu se returneaza/schimba!
 
Pentru schimbul de produse cheltuielile de returnare sunt suportate de RohBoutique daca returul se va face prin aceeasi firma de curierat (exceptie facand localitatile cu Km suplimentari) prin care a fost expediat coletul, in cazul in care returul se va face printr-o alta metoda sau curierat, cheltuielile de returnare sunt suportate de către Client.
 
Schimbul de produse gratuit este permis o singura data.
 
 
"Schimb se intelege prin comandarea unuia sau mai multor produse de aceeasi valoare sau mai mare decat cel/cele returnate.
In cazul in care va fi necesar sa vi se mai restituie o parte din suma achitata anterior nu se va mai considera schimb de produse, ci retur", iar taxele de transport vor fi suportate de client.
 
 
Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu face schimbul de produse, acesta fiind trimis înapoi către client.
 
 
Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă.
 
 
Dacă RohBoutique nu va putea înlocui produsul, în cazul în care clientul a comandat greşit mărimea acestuia, societatea va putea oferi Clientului alt produs de aceeaşi calitate şi valoare, doar cu acordul acestuia.
 

FORMULARUL DE RETUR/SCHIMB:  https://rohboutique.ro/retur.htm/

 
 


spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.