Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02

RETURNARE PRODUSE

Politica de returnare
 
 

 

 

   Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

 

  

   Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda. Telefon: 021.352.48.02 sau 0763.944.755, adresa de e-mail contact@rohboutique.ro.

 

 

  Coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii din Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, cod postal 070000, Jud. Ilfov.

 
  Pentru produsele din Brand-ul Santana, expedierea va fi facuta la adresa: Craiova, Str. Chitu Gheorghe, nr. 112, cod postal 200541, Jud. Dolj
 

 


  Pentru returul de produse, cheltuielile de transport sunt suportate de client.

 

 

 

   Produsele din categoria " Body" nu se returneaza!

 

 

 

 

   Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

 

 

   Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă.

 

 

   În cazul în care Clientul nu doreşte înlocuirea produsului returnat cu altul de aceeaşi valoare, RohBoutique se obligă să restituie contravaloarea produsului achitată de către Client în contul bancar furnizat în scris de către acesta în termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului.

 
 
 

 

   FORMULAR DE RETRAGERE :

   Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.
 

 

 

   Puteti completa formularul de retur:  https://rohboutique.ro/retur.htm/

 
 
   

spacer
SSL
Website detinut de Roh Textile Manufacturers S.R.L., CIF: RO14358220, Reg.Com: J23/1046/2001
 
Viziteaza magazinul Rohboutique.ro pe ShopMania 

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.