Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala

Returnare Produse


Politica de returnare
 
 
Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.
 
Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda.
Telefon: 021.352.48.02 / 0763.944.755 / 0724.937.692, adresa de e-mail contact@rohboutique.ro sau formularul de retur: https://rohboutique.ro/retur.htm/
 
Pentru produsele din Brand-ul Roh - coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii din Buftea, Bd. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, cod postal 070000, Jud. Ilfov. 

Clientul poate expedia prin orice curier, sau RohBoutique poate trimite curierul sa faca ridicarea.

Pentru returul de produse, cheltuielile de retur sunt suportate de client.

Costurile pot fi achitate direct de client sau vor fi retinute automat la restituirea contravalorii in contul transmis de client.
 
Costul transportului pentru retur prin Fan Courier va fi de 25.00 Ron
 
Pentru produsele expediate prin Fan Courier, returul va fi facut tot prin Fan Courier. RohBoutique va transmite curierului solicitarea de ridicare colet.
 
Pentru coletele expediate prin Posta Romana – returul se va face tot prin Posta Romana iar costurile de transport vor fi suportate direct de catre client.
 
Pentru orice alta metoda de returnare sau alta firma de curierat in afara de Fan Courier, clientul va suporta in mod direct taxele de transport in momentul predarii coletului.
 
Produsele din categoria " Body" nu se returneaza!
 

Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.
 
Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă.
 
În cazul în care Clientul nu doreşte înlocuirea produsului returnat cu altul de aceeaşi valoare, RohBoutique se obligă să restituie contravaloarea produsului achitată de către Client în contul bancar furnizat în scris de către acesta în termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului.
 
 
 FORMULAR DE RETRAGERE :
 Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.
 
 
 
Puteti completa formularul de retur:  https://rohboutique.ro/retur.htm/
 
 
   


spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.