Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02

 


 

      Livrarea produselor

  

  

Livrarea produselor
 
Livrarea produselor comandate de către Client se va face prin intermediul unei societăţi de curierat rapid,  doar pe teritoriul României. Societatea se angajează să contacteze şi să transmită către societatea de curierat, produsele comandate, în termen de 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. RohBoutique nu este răspunzătoare de termenul de livrare al produselor de către firma de curierat către client.
 
Costurile de transport ale produselor comandate, precum şi TVA-ul aferent fiecărui produs/serviciu se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 70.00 RON.
 
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 70.00 RON, se adauga o taxa de transport de 11.00 RON pentru coletele expediate in Bucuresti si 14.00 RON pentru coletele expediate in restul localitatilor.
 
Pentru localitatile cu km suplimentari se mai adauga o taxa de 25.00 Lei.

 

 

  Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor şi va asigura transmiterea acestora  la Client în condiţii optime, însă RohBoutique nu va răspunde de distrugerile, deteriorările, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.


 

 

     Politica de returnare

 

 

  Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

 

  Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda. Telefon: 021.352.48.02 sau 0763.944.755, adresa de e-mail contact@rohboutique.ro.

 

  Coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii din Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov.

 

 
  Pentru returul de produse, cheltuielile de retur sunt suportate de client.


 Produsele din categoria " Body" nu se returneaza!

 

 

Pentru schimbul de produse cheltuielile de returnare sunt suportate de RohBoutique daca returul se va face prin aceeasi firma de curierat (exceptie facand localitatile cu Km suplimentari) prin care a fost expediat coletul, in cazul in care returul se va face printr-o alta metoda sau curierat, cheltuielile de returnare sunt suportate de către Client. Schimbul de produse este permis o singura data.

"Schimb se intelege prin comandarea unuia sau mai multor produse de aceeasi valoare sau mai mare decat cel/cele returnate. In cazul in care va fi necesar sa vi se mai restituie o parte din suma achitata anterior nu se va mai considera schimb de produse, ci retur"


Km suplimentari sunt suportati de client, taxa Km suplimentari 25.00 Lei.

 

  Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

 

  Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă. 


 

  Dacă RohBoutique nu va putea înlocui produsul, în cazul în care clientul a comandat greşit mărimea acestuia, societatea va putea oferi Clientului alt produs de aceaşi calitate şi valoare, doar cu acordul acestuia.

 

  În cazul în care Clientul nu doreşte înlocuirea produsului returnat cu altul de aceeaşi valoare, RohBoutique se obligă să restituie contravaloarea produsului achitată de către Client în contul bancar furnizat în scris de către acesta în termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului.

 

FORMULAR DE RETRAGERE

 

Catre: SC Roh Textile Manufacturers SRL, Buftea , Ilfov, Str. Mihai Eminescu, Nr.53, Cod Postal 070000, Telefon/Fix: 021 352 48 02, Mobil: 0763 944 755, e-mail: contact@rohboutique.ro

 
 Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: …………………………………….

 

Produsele au fost primite  la data ……. .

 

Motivul retragerii / schimb :...............................

 
Numele Clientului: ……….. .


Adresa Clientului: ……….. .


Data: …………. .

 
 

 

 

 Modalitatea de plată

 


 

Plata produselor comandate de către client se poate efectua prin card bancar sau se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului, in functie de optiunea Clientului.

 

Prin card bancar

 

 

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre RohBoutique, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Rohboutique si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Website detinut de Roh Textile Manufacturers S.R.L., CIF: RO14358220, Reg.Com: J23/1046/2001
 
Viziteaza magazinul Rohboutique.ro pe ShopManiacauti.ro