Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala

Livrare si Plata

Livrarea produselor

 

Livrarea produselor comandate de către Client se va face prin intermediul unei societăţi de curierat rapid,  doar pe teritoriul României. Societatea se angajează să contacteze şi să transmită către societatea de curierat, produsele comandate, în termen de 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. RohBoutique nu este răspunzătoare de termenul de livrare al produselor de către firma de curierat către client.


Expedierea tuturor comenzilor se va face in urma confirmarii telefonice. In cazul in care clientul nu poate fi contactat sau nu raspunde la telefon, comanda va fi anulata.
 
Costurile de transport ale produselor comandate, precum şi TVA-ul aferent fiecărui produs/serviciu se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 100.00 RON.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100.00 RON, se adauga o taxa de transport de 25.00 RON pentru coletele expediate.

Pentru comenzile trimise la EasyBox, taxa de transport este de 15 RON

Pentru localitatile cu km suplimentari:

 
Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 25.00 RON pentru comenzile sub 100.00 RON si gratuit pentru comenzile peste 100.00 RON. 
 


Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor şi va asigura transmiterea acestora  la Client în condiţii optime, însă RohBoutique nu va răspunde de distrugerile, deteriorările, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
Comenzile se vor livra in limita stocului disponibil.
 

Modalitatea de plată
 

Plata produselor comandate de către client se poate efectua prin card bancar sau se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului, in functie de optiunea Clentului.

 

Plata se va efecta în baza Facturii fiscale emise de către RohBoutique în conformitate cu disp. art. 155 din Codulul Fiscal, ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

Factura va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

 

Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client/reprezentant al acestuia.

 

Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării platii.


 
Puncte de fidelitate
 

Pentru orice comanda realizata pe site-ul nostru primesti puncte de fidelitate.


 
Pentru oricare produs comandat primesti automat puncte de fidelitate in functie de pretul produsului, valoarea unui puncte este de  1 leu, pe care il poti folosi la urmatoarea comanda.

Punctele se primesc numai dupa finalizarea comenzii, se pot verifica oricand in contul de client.

La returnarea comenzii sau a unui produs se vor scadea si punctele corespunzatoare acesteia.
La returnarea integrala a unei comenzi in care s-au folosit puncte de fidelitate, se va restitui valoarea finala achitata iar punctele de fidelitate nu se vor mai recupera.
La returnarea partiala a unei comenzi in care s-au folosit si puncte de fidelitate, punctele se vor imparti la numarul de bucati achizitionate si se vor scadea din valoarea produsului/lor returnat/e, iar punctele de fidelitate nu se vor mai recupera.
Comenzile en-gros nu beneficiaza de puncte de fidelitate. 
La o noua comanda realizata veti vedea si punctele disponibile si in functie de alegearea fiecaruia se vor putea bifa sau nu daca se doreste folosirea acestora.


Raiffeisen:

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

 
Magazinul online https://www.rohboutique.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank  https://www.raiffeisen.ro/   EuPlatesc http://www.euplatesc.ro/ . Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


 
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.


Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 
 Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.
 

Transilvania:
 
 
Poti sa platesti in 2 sau pana la 5 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 100 de lei. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

Card Avantaj
BonusCard Garanti
BT Star Card
Alpha Card
BRD Finance
Informatii utile:

 
Card Avantaj

 
Folosind CardAvantaj beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

 

BonusCard Garanti
 
Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


BT Star Card
 
 
Folosind cardul BT Star Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici( daca se poate pune linkul- https://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere)si platile online devin mai simple ca oricand:

 

Rate fara dobandaperioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD)Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 
Alpha Card

  
Folosind Alpha Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata inRate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Telekom Romania) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui.
Totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00, sau ne poti scrie pe e-mail la adresa alphacards@alphabank.ro

 
BRD Finance

  
Folosind BRD Finance beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BRD Finance este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobandasau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
- e-mail: creditonline@brd.ro
- telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
- program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: 021-301.48.30.
 
spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.