Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala

Termeni si Conditii


Termeni şi condiţii magazin online

 

 

 

 

Termeni şi condiţii de utilizare
Produse, servicii şi preţuri
Politica de vânzare online
Comanda online şi Contractul
Modalitatea de plată
Livrarea produselor
Politica de returnare
Confidenţialitatea datelor cu caracter personal
Alte dispoziţii

Oferte, promotii

 
 
 
 

 

Termeni şi Condiţii de utilizare

 
 

 

 

 

Acest site web este administrat de SC ROH TEXTILE MANUFACTURES SRL ( denumită şi societatea), cu sediul social în Buftea, Bd. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov, având codul de înregistrare fiscală RO14358220, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/1046/2001, capital social 45.200 Cod CAEN - 4641, 4791 RON e-mail contact@rohboutique.ro, telefon/fax: 0213524802, mobil: 0763944755.

ROHBOUTIQUE publică pe acest site datele complete şi corecte de identificare şi contactare a sa de către Client sau Utilizator.


Prin utilizarea formularului de contact prezent pe site, Clientul permite RohBoutique să îl contacteze prin orice mod disponibil incluzând şi mijloace electronice. Completarea parţială sau integrală a formularului de contact şi trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea RohBoutique de a contacta utilizatorul. RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloace de comunicare.

 

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

 

CLIENT: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.


COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului de către un client, ce intervine ca formă de comunicare între RohBoutique şi client.


CONTRACT: reprezintă o comanda confirmată de către RohBoutique, prin care societatea este de acord să livreze clientului produsele comandate, iar clientul este de acord efectueze plata acestora.


Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.

 

Termenii si condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clienţii

 

Prin accesarea site-ului, Utilizatorii consimt să respecte termenii si condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.

Incalcarea dreptului de autor sesizata pe site-ul nostru www.rohboutique.ro, se poate raporta la adresa de e-mail: contact@rohboutique.ro

 
 

 

 

Produse, servicii şi preţuri

 
 

 

 

a) RohBoutique depune eforturi pentru a prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile şi descrierea produselor. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori, societatea precizează că există posibilitatea să apară inadvertențe în cadrul informaţiilor referitoare la produs. De asemenea, în privinţa culorilor care apar pe monitor pot exista mici diferenţe faţă de culorile reale ale produselor.

 

Pozele de produse afisate pe site-ul rohboutique.ro si pe retelele de socializare ale acestuia sunt realizate de catre societatea Roh Textile Manufacturers SRL si sunt proprietatea acesteia. Este interzisa folosirea lor de catre alte persoane fara consimtamantul reprezentantului legal al acesteia.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate. Garantia legala este de 2 ani de la livrare.

Din considerente legate de spaţiu si coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi pentru a prezenta informaţiile cele mai relevante.

 

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor/serviciilor disponibile pe site (texte, imagini statice/dinamice, prezentări multimediua, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea RohBoutique, acestea fiind cu titlu de prezentare.

 

În descrierea produselor/serviciilor RohBoutique îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective.

 

Promoţiile şi ofertele prezente pe Site sunt valabile doar în limita stocului disponibil. Stocul produselor aflate pe site diferă de la o oră la alta în funcţie de numărul comenzilor.

 

RohBoutique poate limita capacitatea de achiziţionare a unor produse sau servicii diponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienţi.

 
RohBoutique, poate impune o limita de valoare ramburs si poate solicita clientilor plata online a comenzilor ce depasesc valoarea de 500 Ron.
 

 

b) RohBoutique îşi stabileşte singură preţurile produselor si ofertelor speciale existente în magazinul online, acestea putând fi modificate oricând fără notificarea prealabilă a utilizatorilor, fiind aduse la cunoştinţa utilizatorilor prin intermediul prezentului site. Modificările de preţ intervenite după finalizarea unei comenzi şi înainte de livrarea produsului, nu se vor aplica pentru respectivii clienţi cu privire la comenzile deja finalizate.

 

Preţul de achiziţie al produselor/serviciilor promoţionale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil şi/sau al perioadei promoţionale, în cazul în care aceasta este definită. Acesta nu se poate modifica, la un moment ulterior finalizării comenzii, chiar dacă oferta promoţională a expirat înainte de livrarea produselor şi onorarea contractului.

 

Costurile de transport ale produselor comandate se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 100.00 RON.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100.00 RON, se adauga o taxa de transport de 25.00 RON.

 

Pentru comenzile trimise la EasyBox, taxa de transport este de 15 RON

 

 


Pentru localitatile cu km suplimentari:

 
Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 25.00 RON  pentru comenzile sub 100.00 lei si gratuit pentru comenzile peste 100.00 RON.

 

 

Politica de vânzare online


Accesul la serviciile oferite de prezentul site este permis oricărui utilizator care posedă sau îşi creează un cont. Pentru a i se permite autentificarea pe site, Utilizatorul va trebui să accepte prevederile Termenilor şi Condiţiilor.


RohBoutique poate limita accesul anumitor clienţi în funcţie de comportamentul şi modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior.

 
RohBoutique este indreptatit sa solicite plata online pentru anumite comenzi sau sa refuze expedierea in cazul in care clientul nu este de acord cu plata online, pentru acei clienti care anterior acelor comenzi au mai realizat comenzi dar le-au refuzat la primire sau nu au receptionat coletul.
 


Este interzisă partajarea unui cont între mai mulţi clienţi, situaţie în care RohBoutique îşi rezervă dreptul de a anula sau suspenda accesul clientului la conţinutul sau serviciile site-ului.

 

 

 

Comanda online şi Contractul

 
 

 

 

a) Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment-dat, exclusiv pe site sau prin telefon, nefiind impusă în acest sens o comandă minimă.

 

Pentru a comanda un produs de pe site, după alegerea cu atenţie a acestuia se apasă butonul "PUNE ÎN COŞ”, iar ulterior se vor urmări paşii descrişi privind autentificarea / înregistrarea ca şi client.

 

După înregistrare, care va fi posibilă doar prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, se va vedea comanda finală, preţul total şi datele clientului pentru verificare, rubrică în care există posibilitatea pentru client de a adăuga şi meţiuni proprii cu privire la comandă.

 

După verificarea datelor mai sus menţionate se va apăsa butonul "Finalizaţi comanda”, iar din acel moment comanda se va considera ca fiind validă. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete şi adecvate la data plasării comenzii.

 

Comanda se poate efectua şi telefonic, cu condiţia ca Utilizatorul/Clientul să fie asistat la telefon de un reprezentant RoBoutique. Termenii şi Condiţiile menţionate pe acest site se aplică şi în cazul acestor comenzi telefonice.

 

RohBoutique poate denunţa automat comanda efectuată de către client, fără nicio obligaţie ulterioară a niciuneia dintre părţi, în următoarearele condiţii:


Datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte,


Activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natură societăţii sau partenerilor acesteia

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord ca RohBoutique să îl contacteze, prin formele de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care societatea îşi derulează operaţiunile pe site.

 

În urma finalizării comenzii, clientul va recepţiona de la BohBoutique un e-mail de confirmare a comenzii, ce va îndeplini condiţiile impuse de art. 3 şi art. 4 din OUG nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la dinstanţă, referitoare la transmiterea clientului de informaţii cu privire la următoarele:


identitatea comerciantului,


caracteristicile esenţiale ale produsului,


preţul de vânzare cu amănuntul al produsului,

modalitatea şi termenul de livrare şi de plată,

dreptul de denunţare unilaterală a contractului, aşa cum este prevăzut in OUG nr. 34/2014 ,
perioada de valabilitate a ofertei, preţului, dacă este cazul.

 

b) Conform dispoziţiilor legale în vigoare, comanda finalizată şi confirmată de către RohBoutique se consideră un contract încheiat între client şi RohBoutique, ce trebuie executat de către ambele părţi.

 

Astfel, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea comenzii de catre societate. RohBoutique nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea şi regimul juridic al unui contract.


Pezenţii Termeni şi Condiţii au valoare de clauze ale contractului încheiat între părţi. La aceste clauze se adaugă următoarele menţiuni cu privire la:


Obiectul Contractului

 
 

 

 

Potrivit art. 1.657 şi art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului îl reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita preţul stabilit pe site, acesta fiind unul serios şi determinat.

Obligaţiile părţilor

Prin prezentul contract RohBoutique se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar clientul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

 
 

 

 

Denunţarea unilaterală a contractului


Potrivit art. 7 din OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.


Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii produselor de către client, dacă au fost îndeplinite prevederile legale referitoare la transmiterea prin e-mail a informaţiilor referitoare la comanda efectuată.


În cazul în care RohBoutique a omis să transmită clientului informaţiile mai sus menţionate, termenul pentru denunţarea unilaterala a contractului este de 90 de zile şi începe să curgă de la data primirii lor de catre consumator.


Dacă în perioada celor 90 de zile informaţiile referitoare la comandă sunt furnizate consumatorului, termenul de 14 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterală a contractului începe să curgă din acel moment.


Modalitatea de plată

 
 

 

 

Plata produselor comandate de către client se poate efectua prin card bancar sau se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului, in functie de optiunea Clentului.

 

Plata se va efecta în baza Facturii fiscale emise de către RohBoutique în conformitate cu disp. art. 155 din Codulul Fiscal, ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

Factura va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

 

Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client/reprezentant al acestuia.

 

Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării platii.

 

 

Raiffeisen:

 

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

 
 

Magazinul online https://www.rohboutique.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank  https://www.raiffeisen.ro/   EuPlatesc http://www.euplatesc.ro/ . Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 
 

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

 

 

Transilvania:

 
 

Poti sa platesti in 2 sau pana la 5 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 100 de lei. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

 • Card Avantaj
 • BonusCard Garanti
 • BT Star Card
 • Alpha Card
 • BRD Finance

Informatii utile:

 
 

 

Card Avantaj

 
 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

 

 

BonusCard Garanti

 
 

Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 

BT Star Card

 
 

Folosind cardul BT Star Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici( daca se poate pune linkul- https://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere)si platile online devin mai simple ca oricand:

 

Rate fara dobandaperioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD)Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 
 

Alpha Card

 
 

Folosind Alpha Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata inRate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Telekom Romania) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui.
Totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00, sau ne poti scrie pe e-mail la adresa
alphacards@alphabank.ro

 
 

 

BRD Finance

 
 

Folosind BRD Finance beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BRD Finance este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobandasau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
- e-mail: creditonline@brd.ro
- telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
- program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: 021-301.48.30.

 
 

 

 

Livrarea produselor

 
 

 

 

Livrarea produselor

 

Livrarea produselor comandate de către Client se va face prin intermediul unei societăţi de curierat rapid, doar pe teritoriul României. Societatea se angajează să contacteze şi să transmită către societatea de curierat, produsele comandate, în termen de 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. RohBoutique nu este răspunzătoare de termenul de livrare al produselor de către firma de curierat către client.

 

Costurile de transport ale produselor comandate, precum şi TVA-ul aferent fiecărui produs/serviciu se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 100.00 RON.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100.00RON, se adauga o taxa de transport de 25.00 RON.


Pentru comenzile trimise la EasyBox, taxa de transport este de 15 RON

 

 

Pentru localitatile cu km suplimentari:

 
Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 25.00 lei pentru comenzile sub 100.00 lei si gratuit pentru comenzile peste 100.00 lei

 


Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor şi va asigura transmiterea acestorala Client în condiţii optime, însă RohBoutique nu va răspunde dedistrugerile, deteriorările, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

 
 

 

Politica de returnare

 
 Pentru a face un retur, vă rugăm să accesați acest link -  https://rohboutique.ro/retur.htm/ 

 

Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

 

Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda. Telefon: 021.352.48.02 sau 0763.944.755, adresa de e-mailcontact@rohboutique.ro.

 

 

Pentru produsele din Brand-ul Roh - coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii din Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, cod postal 070000, Jud. Ilfov. Clientul poate expedia prin orice curier, sau RohBoutique poate trimite curierul sa faca ridicarea.

 


Pentru returul de produse, cheltuielile de retur sunt suportate de client.

Costurile pot fi achitate direct de client sau vor fi retinute automat la restituirea contravalorii in contul transmis de client.

 

Costul transportului pentru retur prin Fan Courier din Bucuresti va fi de 25.00 Ron.

 

Pentru produsele expediate prin Fan Courier, returul va fi facut tot prin Fan Courier. RohBoutique va transmite curierului solicitarea de ridicare colet.

 

Pentru coletele expediate prin Posta Romana – returul se va face tot prin Posta Romana iar costurile de transport vor fi suportate direct de catre client.

 

Pentru orice alta metoda de returnare sau alta firma de curierat in afara de Fan Courier, clientul va suporta in mod direct taxele de transport in momentul predarii coletului.

 

Produsele din categoria " Body" nu se returneaza!

 

Pentru schimbul de produse cheltuielile de returnare sunt suportate de RohBoutique daca returul se va face prin aceeasi firma de curierat (exceptie facand localitatile cu Km suplimentari) prin care a fost expediat coletul, in cazul in care returul se va face printr-o alta metoda sau curierat, cheltuielile de returnare sunt suportate de către Client. Schimbul de produse este permis o singura data.

 

"Schimb se intelege prin comandarea unuia sau mai multor produse de aceeasi valoare sau mai mare decat cel/cele returnate. In cazul in care va fi necesar sa vi se mai restituie o parte din suma achitata anterior nu se va mai considera schimb de produse, ci retur"

 

 

Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

 

Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă.

 

 

 

Dacă RohBoutique nu va putea înlocui produsul, în cazul în care clientul a comandat greşit mărimea acestuia, societatea va putea oferi Clientului alt produs de aceaşi calitate şi valoare, doar cu acordul acestuia.

 

În cazul în care Clientul nu doreşte înlocuirea produsului returnat cu altul de aceeaşi valoare, RohBoutique se obligă să restituie contravaloarea produsului achitată de către Client în contulbancar furnizat în scris de către acesta în termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului.

 
 
Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.
 
 

Alte dispoziţii

 
 

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Aceşti Termeni şi Condiţii alcătuiesc întreaga înţelegere dintre RohBoutigue şi Utilizatori/Clienţi în legatură cu utilizarea de către aceştia a site-ului nostru şi înlocuieşte orice întelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către Clienţi a site-ului nostru.

Eventualele litigii apărute între RohBoutique şi Client se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti române competente material şi teritorial de la sediul RohBoutique.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna, gratuita cu D-l. Bhatia Sunil, la adresa de e-mail: office@rohtextiles.ro, si veti primi un raspuns in maxim 24H.

 
Pentru solutionarea online a litigiilor puteti accesa urmatorul link: 
 

 

 

Puncte de fidelitate

 

Pentru orice comanda realizata pe site-ul nostru primesti puncte de fidelitate (exceptie facand produsele din Brandul Santana).

Pentru produsele din Brand-ul Santana nu se ofera puncte de fidelitate si nu se pot folosi punctele pentru comenzile din acest brand.
 

Pentru oricare produs comandat primesti automat puncte de fidelitate in functie de pretul produsului, valoarea unui puncte este de  1 leu, pe care il poti folosi la urmatoarea comanda.

Punctele se primesc numai dupa finalizarea comenzii, se pot verifica oricand in contul de client.

La returnarea comenzii sau a unui produs se vor scadea si punctele corespunzatoare acesteia.
La returnarea integrala a unei comenzi in care s-au folosit puncte de fidelitate, se va restitui valoarea finala achitata iar punctele de fidelitate nu se vor mai recupera.
La returnarea partiala a unei comenzi in care s-au folosit si puncte de fidelitate, punctele se vor imparti la numarul de bucati achizitionate si se vor scadea din valoarea produsului/lor returnat/e, iar punctele de fidelitate nu se vor mai recupera.
Comenzile en-gros si telefonice nu beneficiaza de puncte de fidelitate. 

La o noua comanda realizata veti vedea si punctele disponibile si in functie de alegearea fiecaruia se vor putea bifa sau nu daca se doreste folosirea acestora.

 

Prin acceptarea cookie-ului se vor colecta date referitoare la:

 • Adrese IP
 • Locatia: tara, regiune, oras, coordonate de latitudine si longitudine (Geolocation)
 • Data si ora afisari mesajului cookie (sau a vizitarii site-ului)
 • Titlul paginii accesata in acel moment
 • URL-ul paginii accesate in acel moment
 • URL-ul paginii cel mai accesate
 • Rezolutia dispozitivului (computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator) de pe care acceseaza site-ul
 • Timpul si locatia in functie de regiunea unde se acceseaza site-ul
 • Fisierele ce sunt accesate sau descarcate
 • Legaturi catre un domeniu extern ce a fost accesat printr-un link de legatura
 • Viteza de incarcare a paginii
 • Limba pe care o foloseste browswerul de pe care s-a accesat site-ul
 • Versiunea browserului
 • Plugin-urile versiunii de browswer accesat (PDF, Flash, Java,...)
 • Limba paginii accesate
 • Diferite campanii / oferte accesate
 • Evenimentele accesate
 • Cautarile in site
 • Data si timpul primei vizitari a site-ului sau a paginii
 • Data si timpul vizitarii paginii anterioare accesarii site-ului
 • Numarul de accesari ale fiecarui vizitator pe site
 
 


 

 


spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.