Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02

Termeni şi condiţii magazin online

 
 

 

 

 

Termeni şi condiţii de utilizare
Produse, servicii şi preţuri
Politica de vânzare online
Comanda online şi Contractul
Modalitatea de plată
Livrarea produselor
Politica de returnare
Confidenţialitatea datelor cu caracter personal
Alte dispoziţii

Oferte, promotii

 
 

 

 

Termeni şi Condiţii de utilizare

 
 

 

 

 

Acest site web este administrat de SC ROH TEXTILE MANUFACTURES SRL ( denumită şi societatea), cu sediul social în Buftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov, având codul de înregistrare fiscală RO14358220, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/1046/2001, e-mail contact@rohboutique.ro, telefon/fax: 0213524802, mobil: 0763944755.

ROHBOUTIQUE publică pe acest site datele complete şi corecte de identificare şi contactare a sa de către Client sau Utilizator.


Prin utilizarea formularului de contact prezent pe site, Clientul permite RohBoutique să îl contacteze prin orice mod disponibil incluzând şi mijloace electronice. Completarea parţială sau integrală a formularului de contact şi trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea RohBoutique de a contacta utilizatorul. RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloace de comunicare.

 

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

 

CLIENT: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.


COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului de către un client, ce intervine ca formă de comunicare între RohBoutique şi client.


CONTRACT: reprezintă o comanda confirmată de către RohBoutique, prin care societatea este de acord să livreze clientului produsele comandate, iar clientul este de acord efectueze plata acestora.


Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.

 

Termenii si condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clienţii

 

Prin accesarea site-ului, Utilizatorii consimt să respecte termenii si condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.

Incalcarea dreptului de autor sesizata pe site-ul nostru www.rohboutique.ro, se poate raporta la adresa de e-mail: contact@rohboutique.ro

 
 

 

 

Produse, servicii şi preţuri

 
 

 

 

a) RohBoutique depune eforturi pentru a prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile şi descrierea produselor. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori, societatea precizează că există posibilitatea să apară inadvertențe în cadrul informaţiilor referitoare la produs. De asemenea, în privinţa culorilor care apar pe monitor pot exista mici diferenţe faţă de culorile reale ale produselor.

 

Pozele de produse afisate pe site-ul rohboutique.ro si pe retelele de socializare ale acestuia sunt realizate de catre societatea Roh Textile Manufacturers SRL si sunt proprietatea acesteia. Este interzisa folosirea lor de catre alte persoane fara consimtamantul reprezentantului legal al acesteia.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Din considerente legate de spaţiu si coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi pentru a prezenta informaţiile cele mai relevante.

 

Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor/serviciilor disponibile pe site (texte, imagini statice/dinamice, prezentări multimediua, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea RohBoutique, acestea fiind cu titlu de prezentare.

 

În descrierea produselor/serviciilor RohBoutique îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective.

 

Promoţiile şi ofertele prezente pe Site sunt valabile doar în limita stocului disponibil. Stocul produselor aflate pe site diferă de la o oră la alta în funcţie de numărul comenzilor.

 

RohBoutique poate limita capacitatea de achiziţionare a unor produse sau servicii diponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienţi.

 

b) RohBoutique îşi stabileşte singură preţurile produselor si ofertelor speciale existente în magazinul online, acestea putând fi modificate oricând fără notificarea prealabilă a utilizatorilor, fiind aduse la cunoştinţa utilizatorilor prin intermediul prezentului site. Modificările de preţ intervenite după finalizarea unei comenzi şi înainte de livrarea produsului, nu se vor aplica pentru respectivii clienţi cu privire la comenzile deja finalizate.

 

Preţul de achiziţie al produselor/serviciilor promoţionale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil şi/sau al perioadei promoţionale, în cazul în care aceasta este definită. Acesta nu se poate modifica, la un moment ulterior finalizării comenzii, chiar dacă oferta promoţională a expirat înainte de livrarea produselor şi onorarea contractului.

 

Costurile de transport ale produselor comandate se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 70.00 RON.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 70.00 RON, se adauga o taxa de transport de 11.00 RON pentru coletele expediate in Bucuresti si 14.00 RON pentru coletele expediate in restul localitatilor.

 

 

Pentru localitatile cu km suplimentari exista doua posibilitati de livrare:

 
1) Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 14.00 lei pentru comenzile sub 70.00 lei si gratuit pentru comenzile peste 70.00 lei

 

2) Cu livrare la adresa - se mai adauga o taxa suplimentara de 25.00 Lei pentru comenzile peste 70.00 lei si 39.00 lei pentru comenzile mai mici de 70.00 lei , iar plata comenzii se va efectua online, prin card.

 

Politica de vânzare online


Accesul la serviciile oferite de prezentul site este permis oricărui utilizator care posedă sau îşi creează un cont. Pentru a i se permite autentificarea pe site, Utilizatorul va trebui să accepte prevederile Termenilor şi Condiţiilor.


RohBoutique poate limita accesul anumitor clienţi în funcţie de comportamentul şi modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior.


Este interzisă partajarea unui cont între mai mulţi clienţi, situaţie în care RohBoutique îşi rezervă dreptul de a anula sau suspenda accesul clientului la conţinutul sau serviciile site-ului.

 

 

 

Comanda online şi Contractul

 
 

 

 

a) Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment-dat, exclusiv pe site sau prin telefon, nefiind impusă în acest sens o comandă minimă.

 

Pentru a comanda un produs de pe site, după alegerea cu atenţie a acestuia se apasă butonul "PUNE ÎN COŞ”, iar ulterior se vor urmări paşii descrişi privind autentificarea / înregistrarea ca şi client.

 

După înregistrare, care va fi posibilă doar prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, se va vedea comanda finală, preţul total şi datele clientului pentru verificare, rubrică în care există posibilitatea pentru client de a adăuga şi meţiuni proprii cu privire la comandă.

 

După verificarea datelor mai sus menţionate se va apăsa butonul "Finalizaţi comanda”, iar din acel moment comanda se va considera ca fiind validă. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete şi adecvate la data plasării comenzii.

 

Comanda se poate efectua şi telefonic, cu condiţia ca Utilizatorul/Clientul să fie asistat la telefon de un reprezentant RoBoutique. Termenii şi Condiţiile menţionate pe acest site se aplică şi în cazul acestor comenzi telefonice.

 

RohBoutique poate denunţa automat comanda efectuată de către client, fără nicio obligaţie ulterioară a niciuneia dintre părţi, în următoarearele condiţii:


Datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte,


Activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natură societăţii sau partenerilor acesteia

Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord ca RohBoutique să îl contacteze, prin formele de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care societatea îşi derulează operaţiunile pe site.

 

În urma finalizării comenzii, clientul va recepţiona de la BohBoutique un e-mail de confirmare a comenzii, ce va îndeplini condiţiile impuse de art. 3 şi art. 4 din OUG nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la dinstanţă, referitoare la transmiterea clientului de informaţii cu privire la următoarele:


identitatea comerciantului,


caracteristicile esenţiale ale produsului,


preţul de vânzare cu amănuntul al produsului,

modalitatea şi termenul de livrare şi de plată,

dreptul de denunţare unilaterală a contractului, aşa cum este prevăzut in OUG nr. 34/2014 ,
perioada de valabilitate a ofertei, preţului, dacă este cazul.

 

b) Conform dispoziţiilor legale în vigoare, comanda finalizată şi confirmată de către RohBoutique se consideră un contract încheiat între client şi RohBoutique, ce trebuie executat de către ambele părţi.

 

Astfel, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea comenzii de catre societate. RohBoutique nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea şi regimul juridic al unui contract.


Pezenţii Termeni şi Condiţii au valoare de clauze ale contractului încheiat între părţi. La aceste clauze se adaugă următoarele menţiuni cu privire la:


Obiectul Contractului

 
 

 

 

Potrivit art. 1.657 şi art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului îl reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita preţul stabilit pe site, acesta fiind unul serios şi determinat.

Obligaţiile părţilor

Prin prezentul contract RohBoutique se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar clientul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

 
 

 

 

Denunţarea unilaterală a contractului


Potrivit art. 7 din OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.


Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii produselor de către client, dacă au fost îndeplinite prevederile legale referitoare la transmiterea prin e-mail a informaţiilor referitoare la comanda efectuată.


În cazul în care RohBoutique a omis să transmită clientului informaţiile mai sus menţionate, termenul pentru denunţarea unilaterala a contractului este de 90 de zile şi începe să curgă de la data primirii lor de catre consumator.


Dacă în perioada celor 90 de zile informaţiile referitoare la comandă sunt furnizate consumatorului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterală a contractului începe să curgă din acel moment.


Modalitatea de plată

 
 

 

 

Plata produselor comandate de către client se poate efectua prin card bancar sau se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului, in functie de optiunea Clentului.

 

Plata se va efecta în baza Facturii fiscale emise de către RohBoutique în conformitate cu disp. art. 155 din Codulul Fiscal, ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

Factura va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

 

Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client/reprezentant al acestuia.

 

Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării platii.

 

 

Raiffeisen:

 

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

 
 

Magazinul onlinehttps://www.rohboutique.rofoloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 
 

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 
 

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasestiaici.

 

 

Transilvania:

 
 

Poti sa platesti in 2 sau pana la 5 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 100 de lei. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

  • Card Avantaj
  • BonusCard Garanti
  • BT Star Card
  • Alpha Card
  • BRD Finance

Informatii utile:

 
 

 

Card Avantaj

 
 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

 

 

BonusCard Garanti

 
 

Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 

BT Star Card

 
 

Folosind cardul BT Star Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici( daca se poate pune linkul- https://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere)si platile online devin mai simple ca oricand:

 

Rate fara dobandaperioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD)Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 
 

Alpha Card

 
 

Folosind Alpha Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata inRate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Telekom Romania) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui.
Totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00, sau ne poti scrie pe e-mail la adresa
alphacards@alphabank.ro

 
 

 

BRD Finance

 
 

Folosind BRD Finance beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BRD Finance este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Ratefara dobandasau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei
Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
- e-mail: creditonline@brd.ro
- telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
- program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: 021-301.48.30.

 
 

 

 

Livrarea produselor

 
 

 

 

Livrarea produselor

 

Livrarea produselor comandate de către Client se va face prin intermediul unei societăţi de curierat rapid, doar pe teritoriul României. Societatea se angajează să contacteze şi să transmită către societatea de curierat, produsele comandate, în termen de 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. RohBoutique nu este răspunzătoare de termenul de livrare al produselor de către firma de curierat către client.

 

Costurile de transport ale produselor comandate, precum şi TVA-ul aferent fiecărui produs/serviciu se suportă de către RohBoutique daca valoarea comenzii este egala sau depaseste suma de 70.00 RON.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 70.00 RON, se adauga o taxa de transport de 11.00 RON pentru coletele expediate in Bucuresti si 14.00 RON pentru coletele expediate in restul localitatilor.

 

 

Pentru localitatile cu km suplimentari exista doua posibilitati de livrare:

 
1) Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 14.00 lei pentru comenzile sub 70.00 lei si gratuit pentru comenzile peste 70.00 lei

 

2) Cu livrare la adresa - se mai adauga o taxa suplimentara de 25.00 Lei pentru comenzile peste 70.00 lei si 39.00 lei pentru comenzile mai mici de 70.00 lei , iar plata comenzii se va efectua online, prin card.

 

Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor şi va asigura transmiterea acestorala Client în condiţii optime, însă RohBoutique nu va răspunde dedistrugerile, deteriorările, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

 
 

 

 

 

 

Politica de returnare

 
 

 

 

 

Potrivit Legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

 

Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca RohBoutique să fie notificat de către Client în termen de 14 zile calendaristice de la data de la recepţionarea produselor prin orice metoda. Telefon: 021.352.48.02 sau 0763.944.755, adresa de e-mailcontact@rohboutique.ro.

 

Coletul de retur va fi expediat la adresa societăţii dinBuftea, Str. Mihai Eminescu, Nr. 53 A, Jud. Ilfov.

 


Pentru returul de produse, cheltuielile de retur sunt suportate de client.

 

Produsele din categoria " Body" nu se returneaza!

 

Pentru schimbul de produse cheltuielile de returnare sunt suportate de RohBoutique daca returul se va face prin aceeasi firma de curierat (exceptie facand localitatile cu Km suplimentari) prin care a fost expediat coletul, in cazul in care returul se va face printr-o alta metoda sau curierat, cheltuielile de returnare sunt suportate de către Client. Schimbul de produse este permis o singura data.

"Schimb se intelege prin comandarea unuia sau mai multor produse de aceeasi valoare sau mai mare decat cel/cele returnate. In cazul in care va fi necesar sa vi se mai restituie o parte din suma achitata anterior nu se va mai considera schimb de produse, ci retur"

 

 

Pentru localitatile cu km suplimentari exista doua posibilitati de livrare:

 
1) Cu ridicare de la cel mai apropiat sediul Fan Courier de localitatea in care se doreste livrarea iar taxa de transport va fi de 14.00 lei pentru comenzile sub 70.00 lei si gratuit pentru comenzile peste 70.00 lei

 

2) Cu livrare la adresa - se mai adauga o taxa suplimentara de 25.00 Lei pentru comenzile peste 70.00 lei si 39.00 lei pentru comenzile mai mici de 70.00 lei , iar plata comenzii se va efectua online, prin card.

 

Produsele cumpărate se vor returna cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea produselor a fost afectată, RohBoutique îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

 

Clientul care a notificat RohBoutique are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile calendaristice de la data expedierii notificării, în caz contrar RohBoutique va considera cererea ca nefondată/invalidă.

 

 

Dacă RohBoutique nu va putea înlocui produsul, în cazul în care clientul a comandat greşit mărimea acestuia, societatea va putea oferi Clientului alt produs de aceaşi calitate şi valoare, doar cu acordul acestuia.

 

În cazul în care Clientul nu doreşte înlocuirea produsului returnat cu altul de aceeaşi valoare, RohBoutique se obligă să restituie contravaloarea produsului achitată de către Client în contulbancar furnizat în scris de către acesta în termen de 14 de zile calendaristice de la confirmarea expedierii returului.

 
 

 

 

 

FORMULAR DE RETRAGERE

Formularul de retragere este un model, nu este obligatoriu.

 
 

 

 

Catre:SC Roh Textile Manufacturers SRL, Buftea , Ilfov, Str. Mihai Eminescu, Nr.53, Cod Postal 070000, Telefon/Fix: 021 352 48 02, Mobil: 0763 944 755, e-mail:contact@rohboutique.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: …………………………………….

 

Produsele au fost primite la data ……. .

 
Comanda nr: ....................................
 

 

Motivul retragerii / schimb :...............................

 

Numele Clientului: ……….. .


Adresa Clientului: ……….. .


Data: …………. .

 
 

 

 

 

Confidenţialitatea datelor cu caracter personal

 
 

 

RohBoutique se angajează să respecte cu stricteţe dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi, cu excepţia firmei de curierat responsabilă cu livrarea comenzii.

 
 

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul si adresa de email. În momentul în care se va efectua o comandă se va solicita suplimentar: adresa de livrare şi adresa de facturare, iar în cazul restituirii contravalorii produselor achitate se va solicita şi contul bancar al Clientului.

 
 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către RohBoutique numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor, datele vor fi prelucrate in acest scop de SC Roh Textile Manufacturers SRL.

 
 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu carácter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata si a Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu carácter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice pe www.rohboutique.ro, reprezentata de Bhatia Sunil in calitate de administrator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra, un mebru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este: pentru intocmirea facturii fiscale, a livrarii produselor si a transmitetii de mesaje promotionale sub forma de newsletter.

 
 

Sunteti/un sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii facturii fiscale. Refuzul dumneavoastra determina refuzul livrarii produselor.

 
 

Datele solicitate doar pentru livrarea marfurilor cumparate de pe site-ul nostru, vor fi folosite de noi doar pentru acest scop.

 
 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunícate numai urmatorilor destinatari : firma de curierat, in scopul livrarii produselor la adresa furnizata si procesatorului de plati in cazul unei plati cu cardul.

 

Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu carácter personal, urmatorilor terti:

-Firmelor de curierat (Fan Courier si Bookurier care va asigura livrarea produselor);

-Firmei de IT, Webecom, care se ocupa de functionarea optima a site-ului;

-Procesatorilor de plati online, Netopia si Eu Platesc.

 

Anunturile promotionale va sunt trimise prin e-mail, doar adaca va abonati la newsletter, deci doar cu acordul dumneavoastra, de la care aveti si posibilitatea de a va dezabona folosind urmatorul link: https://rohboutique.ro/newsletter/dezabonare.htm.

 
 

Rohboutique.ro, va respecta dreptul de acces la datele dumneavoastra, dreptul de a le modifica sau a le sterge din baza noastra de date.

 
 

Securitatea si confidentialitatea acestor date este asigurata prin inregistrarea si autentificarea pe site, pe baza unei parole cunoscute doar de dumneavoastra. Aveti de asemenea posibilitatea de a schimba oricand parola de acces si a datelor din contul dumneavoastra.

 
 

La adresa de e-mail: contact@rohboutique.ro, reprezentantul nostru Bhatia Sunil, in calitate de administrator, va sta la dispozitie pentru a va exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

-Sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

-Sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 
 

Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor cu carácter personal are dreptul de a se adresa instantei competente pentru repararea acestuia;

 
 

Alte dispoziţii

 
 

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Aceşti Termeni şi Condiţii alcătuiesc întreaga înţelegere dintre RohBoutigue şi Utilizatori/Clienţi în legatură cu utilizarea de către aceştia a site-ului nostru şi înlocuieşte orice întelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către Clienţi a site-ului nostru.

Eventualele litigii apărute între RohBoutique şi Client se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti române competente material şi teritorial de la sediul RohBoutique.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna, gratuita cu D-l. Bhatia Sunil, la adresa de e-mail: office@rohtextiles.ro, si veti primi un raspuns in maxim 24H.

 

Puncte de fidelitate

 

Pentru orice comanda realizata pe site-ul nostru primesti puncte de fidelitate.

Pentru oricare 10 lei cheltuiti primesti in schimb 1 punct in valoare de 1 leu, pe care il poti folosi la urmatoarea comanda.

Punctele se primesc numai dupa finalizarea comenzii, se pot verifica oricand in contul de client.

La returnarea comenzii sau a unui produs se vor scadea si punctele corespunzatoare acesteia.
Comenzile en-gros nu beneficiaza de puncte de fidelitate. 

La o noua comanda realizata veti vedea si punctele disponibile si in functie de alegearea fiecaruia se vor putea bifa sau nu daca se doreste folosirea acestora.

 


 

 


spacer
SSL
Website detinut de Roh Textile Manufacturers S.R.L., CIF: RO14358220, Reg.Com: J23/1046/2001
 
Viziteaza magazinul Rohboutique.ro pe ShopMania