Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala
    
Visit our Wholesale / B2B portal to view all of our styles plus all the upcoming trends ready for Pre-Orders!

  

Va punem la dispozitie o gama variata de produse, la care se adauga saptamanal produse noi, toate acestea pot fi vizualizate in magazinul nostru online www.aimelia-wholesale.com.Sunteti bineveniti oricand la sediul nostru din Buftea (cu o programare in prealabil) pentru a vedea si achizitiona produsele noastre sau pentru confortul dumneavoastra, ne puteti transmite codurile produselor dorite de dumneavoastra iar echipa noastra se va ocupa sa va transmita in cel mai scurt timp oferta de pret. 

Livrarea produselor se poate face prin curier rapid cu plata ramburs sau prin transfer bancar in functie de optiunea dumneavoastra. 
 
 Ne puteti contacta pe:
 - e-mail: office@rohtextiles.ro
 - telefon: 0724 937 692
          : 0763 944 755


Choose you perfect collection for the season. We can provide media images ( studio quality ) for all styles and even some marketing material to show off our latest contemporary trends.
 
Aimelia-Wholesale.com
FORMULAR CUMPARATURI EN-GROSS
Denumire Societate: *
Nume magazin/link site: *
C.U.I.: *
Nr. Reg. Com.: *
Adresa Sediu Social: *
Persoana de contact: *
Numar de telefon: *
Adresa livrare: *
E-mail: *
Observatii: *
Branduri colaboratoare: *
Cum ati aflat de existenta noastra: *
spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.