Comenzi telefonice: 0763.944.755 | 0724.937.692 | 0723.311.854 | 021.352.48.02
Oferta speciala

Informatii Plati - Rate Fixe (fara dobanda)

Plata In Rate


Poti sa platesti in 2 sau pana la 5 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 100 de lei.


Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:


  • Card Avantaj (Credit Europe Bank)
  • BonusCard Garanti (Garanti Bank)
  • BT Star Card (Banca Transilvania)
  • Alpha Card (Alpha Bank)
  • BRD Finance (BRD)Informatii utile:


Card Avantaj


Folosind CardAvantaj beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in rate fara dobanda sau plata integrala. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei mobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.


BonusCard Garanti


Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in rate fara dobanda sau plata integrala. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei mobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


BT Star Card


Folosind cardul BT Star Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu BT Star Card poti sa platesti in RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.


Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica AICI si platile online devin mai simple ca oricand.


Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR sau apeleaza unul din numerele de mai jos:


0800 80 2273(CARD) - Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila;
*8028 - Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila;
0264.594.337 - Apelabil din orice retea, inclusiv international;


Alpha Card


Folosind Alpha Card beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda sau plata integrala. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei mobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Pentru detalii suplimentare privind cardul tau de la Alpha Bank poti apela (021) 319 93 50 (accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00) sau le poti scrie pe e-mail, la adresa alphacards@alphabank.ro.


BRD Finance


Folosind BRD Finance beneficiezi de 2 sau pana la 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BRD Finance este disponibil pentru cumparaturi online, pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda sau plata integrala. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei mobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:


- Email: creditonline@brd.ro
- Telefon: (021) 200.3015; (021) 200.3016; (021) 200.3017
- Program BRD Finance: Luni – Vineri, 8.30 – 17.00 

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: (021) 301.48.30.

spacer
You can find RohBoutique.ro at GLAMI.ro

rohboutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.